THUIS, MET DE STAD BINNEN HANDBEREIK

Vrouwenpolder wordt begrensd door de Middeldijk, de Kilweg, de Middelweg en de 3e Barendrechtseweg. De Hofdame wordt samen met basisschool Hof van Maxima de beeldbepalende entree van de wijk.

Aan de noordzijde van De Hofdame grenst de Adrianapolder met karakteristieke eengezinswoningen en aan de zuidzijde van het gebied zal Vrouwenpolder fase 5 ontwikkeld worden met grenzend aan het plangebied grondgebonden woningen.

Barendrecht

PROMINENTE LIGGING

De locatie van De Hofdame is ideaal. Met nog geen vijf minuten bent u op de snelweg A29 en is het centrum van Rotterdam binnen 20 autominuten te bereiken. De bus stopt letterlijk voor de deur en in tien minuten fietst u naar het station met directe treinverbindingen naar Rotterdam en Dordrecht/Breda. Ook het centrum van Barendrecht is met vijf minuten heel dichtbij. Hier vindt u uitgebreide voorzieningen zoals supermarkten, winkels, horeca en het theater. En ook het winkelcentrum Carnisse-Veste is met vijf minuten snel aan te rijden. Naast het winkelcentrum is ook een gezondheidscentrum gevestigd, evenals de polikliniek van het Ikazia ziekenhuis.

De Hofdame Barendrecht

TUSSEN STAD EN NATUUR

Met lekker weer fietst u zo de natuur in naar de Zuidpolder met o.a. kinderboerderij De Kleine Duiker en natuurspeelplaats Barendbos. Een klein stukje verder ligt recreatiegebied Oude Maas, waar diverse recreatieve voorzieningen te vinden zijn. Een goede middenweg tussen een dorps karakter met voorzieningen op afstand en een stadse cultuur met alle daarbij behorende hectiek. Op deze plek woon je dan ook dichtbij de stad, met alle rust en ruimte die past bij landelijke wonen. Een ideale locatie dus!

×

Interesse?

Laatste appartement beschikbaar! Heeft u interesse? Neem contact op met Ooms Makelaars

Contact opnemen