Hoe kunnen we je helpen?

Een nieuw huis kopen is spannend. Of u nu voor het eerst koopt of een volgende woonstap zet; er moet veel geregeld worden. Zeker wanneer het om een nieuwbouwwoning gaat. Ooms Makelaars Barendrecht staat voor u klaar, en begeleidt u voor de aankoop van een woning in de Hofdame door het hele proces. Zij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en bespreken samen de mogelijkheden. De makelaars van Ooms vertellen u precies welke gegevens u moet aanleveren. Uiteraard kunt u bij hen ook al uw vragen kwijt.

Download inschrijfformulier Download wegwijzer bij inschrijving

Ooms Makelaardij

Ooms makelaars

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking, maar vinden wij een persoonlijke aanpak nog belangrijker. De makelaars zijn daarnaast vertrouwde gezichten in Barendrecht, met een vestiging nabij de projectlocatie. Bij Ooms Makelaars zijn we niet alleen ervaren op het gebied van het aan- en verkopen van de woningen, maar kunnen wij ook helpen met uw hypotheek, verzekeringen en het taxeren van uw woning. Alle diensten onder één dak. Hoe fijn is dat?

Om de haalbaarheid van de aankoop van een nieuwe woning in De Hofdame te onderzoeken, wilt u wellicht weten wat uw woning waard is en wat uw financiële mogelijkheden zijn. U kunt terecht bij Ooms voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning of een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek.

33114_Ext 3_R3

Voorrang met het haalbaarheidscertificaat van Ooms Financieel Adviseurs

Indien u een woning in het nieuwbouwproject De Hofdame op het oog hebt, wilt u graag een streepje voor hebben op de andere geïnteresseerden. Om u bij de aankoop van een nieuwbouwwoning te onderscheiden van de anderen, raden wij u dan ook aan om bij inschrijving het Haalbaarheidscertificaat van Ooms Financieel Adviseurs te overhandigen. Met dit certificaat toont u aan dat Ooms ervan overtuigd is dat u de hypotheek rond krijgt en de woning kan betalen. Zie ook de ‘’Wegwijzer toewijzing’’ voor meer informatie over de manier van toewijzing. Heeft u een financiële check bij Ooms gedaan, dan krijgt u het Haalbaarheidscertificaat en weet de ontwikkelaar zeker dat u de financiën rond krijgt. In dat geval krijgt u voorrang ten opzichte van andere geïnteresseerden.

1000x1000_barendrecht-12

Laat het Haalbaarheids-certificaat je helpen

Met een goede financiële check en een Haalbaarheidsverklaring vergroot u direct uw kansen op een woning. Wacht dus niet te lang om het gesprek aan te gaan.

Geïnteresseerd om uw financiële check door Ooms Financieel Adviseurs te laten doen? Onze adviseurs Gert-Jan en Claudia staan voor u klaar. Laat uw gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kunt u ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3 in Barendrecht.

De toewijzing

Nadat de inschrijvingsperiode is gesloten, worden de inschrijvingen verzameld. Het proces tot toewijzing ziet er stapsgewijs als volgt uit:

 1. Toewijzing op basis van voorkeur bouwnummer;
  • Kandidaten die afvallen bij 1e/2e/etc. voorkeur, krijgen geen voorrang op de opvolgende voorkeurnummers;
  • Indien meerdere kandidaten per bouwnummer, door naar stap 2;
 2. Toewijzing op basis van koop zonder ontbindende voorwaarden;
  • Kandidaten die op basis van een erkende hypotheekverklaring aan kunnen tonen dat zij over voldoende financiële middelen beschikken EN wensen te kopen zonder ontbindende voorwaarden krijgen voorrang;
  • Indien meerdere kandidaten per bouwnummer, door naar stap 3;
 3. Toewijzing op basis van kredietwaardigheid;
  • Kandidaten die op basis van een erkende hypotheekverklaring aan kunnen tonen dat zij over voldoende financiële middelen beschikken krijgen voorrang;
  • Kandidaten die een recente waardebepaling van hun huidige woning kunnen overleggen krijgen voorrang;

De kandidaten worden vervolgens door de betrokken makelaar uitgenodigd voor een aankoopgesprek. Mocht de eerste kandidaat afzien van aankoop, dan wordt een nieuwe kandidaat benaderd. Als de woning van uw keuze aan u is toegewezen, dan wordt u uiterlijk donderdag 28 april gebeld en uitgenodigd voor een aankoopgesprek op het kantoor van Ooms Makelaars Barendrecht. Mochten wij u in eerste instantie geen woning kunnen aanbieden, dan ontvangt u hierover uiterlijk 2 mei per e-mail bericht. U bent dan reservekandidaat voor de bouwnummers waarvoor u hebt ingeschreven.