Hoe kunnen we je helpen?

Een nieuw huis kopen is spannend. Of u nu voor het eerst koopt of een volgende woonstap zet; er moet veel geregeld worden. Zeker wanneer het om een nieuwbouwwoning gaat. Ooms Makelaars Barendrecht staat voor u klaar, en begeleidt u voor de aankoop van een woning in de Hofdame door het hele proces. Zij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en bespreken samen de mogelijkheden. De makelaars van Ooms vertellen u precies welke gegevens u moet aanleveren. Uiteraard kunt u bij hen ook al uw vragen kwijt.

Neem contact op met Ooms Barendrecht

Ooms Makelaardij

Ooms makelaars

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking, maar vinden wij een persoonlijke aanpak nog belangrijker. De makelaars zijn daarnaast vertrouwde gezichten in Barendrecht, met een vestiging nabij de projectlocatie. Bij Ooms Makelaars zijn we niet alleen ervaren op het gebied van het aan- en verkopen van de woningen, maar kunnen wij ook helpen met uw hypotheek, verzekeringen en het taxeren van uw woning. Alle diensten onder één dak. Hoe fijn is dat?

Om de haalbaarheid van de aankoop van een nieuwe woning in De Hofdame te onderzoeken, wilt u wellicht weten wat uw woning waard is en wat uw financiële mogelijkheden zijn. U kunt terecht bij Ooms voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning of een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek.

×

Interesse?

Laatste appartement beschikbaar! Heeft u interesse? Neem contact op met Ooms Makelaars

Contact opnemen